Výměna a vrácení zboží


JAK PROBÍHÁ VÝMĚNA ZBOŽÍ VE VA-MODELS.COM

V případě, že nejste z jakéhokoliv důvodu spokojeni se zakoupeným zbožím, zboží je nové, nepoužívané, v bezvadném stavu, v originálním balení, poté exitstuje možnosti výměny za jiné zboží, Lhůta pro výměnu je 14 dnů od zakoupení.

 

1. Zkontaktujte náš zákaznický servis (reklamace@va-models.com) a informujte o zboží, které budete chtít měnit.

2. Vyplňte formulář pro výměnu zboží (ZDE)

3. Po emailové domluvě a odsouhlasení Vám bude nabídnuta možnost vrácení službou reklamační asistent, kterou máme pro tyto záležitosti zřízenou.

4. Přijetí zboží, důkladná kontrola technikem.

5. Existuje-li nejasnost či nesrovnalost, zákazník je během řešení případu kontaktován emailem.

6. Výměny zboží řešíme v co nejkratším možném termínu, nejdéle však do 30 dnů.


VRÁCENÍ ZBOŽÍ

1. Zkontaktujte náš zákaznický servis (reklamace@va-models.com) a informujte o zboží, které budete chtít vracet nazpět

2. Vyplňte formulář pro vrácení zboží (ZDE)

3. Vrácení zboží ve 14 denní lhůtě se řídí platným zákonem ČR - Zákon stanoví 14denní lhůtu „na rozmyšlenou“ a dává zákazníkovi možnost prohlédnout a vyzkoušet si zboží, zboží musí být doručeno na adresu prodejce do 14 dnů od převzetí zboží. Odzkoušení by však mělo sloužit pouze k nezbytnému seznámení se s vlastnostmi a funkcemi zboží, a to v podstatě v takovém rozsahu, jako když si jej zkoušíte při koupi v kamenném obchodě. V opačném případě by šlo o používání zboží, při kterém by se jeho hodnota snižovala a to poměrovou částí z kupní ceny na základě opotřebení či poškození zboží.

4. Zboží zašlete přímo na adresu provozovny (VA-MODELS, Televizní 2618, Rožnov pod Radhoštěm, 75661) standardní zásilkou či kurýrní přepravou. Pozn.: volte službu balíku, nikoliv formát dopisu, máme špatnou zkušenost s předáním dopisu v rámci ČP do schránky zcela jiného adresáta, děkujeme.

5. Po doručení následuje důkladná kontrola servisním technikem

6. Existuje-li nejasnost či nesrovnalost, zákazník je během řešení případu kontaktován emailem.